Via Nationalbanken

Nyuddannet kandidat, der kan forbinde forretning og IT

Publiceret


Vil du være med til at være bank for bankerne og arbejde med avancerede it-løsninger til den finansielle sektor? Så har du nu muligheden for et udfordrende job i en spændende organisation med et uformelt arbejdsmiljø præget af høj faglighed og mange samarbejdsflader.

Jobbet

Nationalbankens overordnede formål er at sikre Danmark en robust økonomi. I afdelingen Bank og Marked bliver du en del af et af Nationalbankens kerneområder. Du skal være med til at arbejde med Nationalbankens betalingssystem, Kronos2, som er den mest centrale del af betalingsinfrastrukturen i Danmark, og som gør det muligt for pengeinstitutter hurtigt og sikkert at udveksle betalinger med hinanden.

Du vil blive introduceret til Nationalbankens arbejde med pengepolitiske transaktioner og betalingssystemer. Her skal du arbejde med små og store projekter. Som Product Manager skal du være med til at implementere nye it-løsninger med udgangspunkt i bankernes forretningsmæssige behov. Det kan eksempelvis være arbejde med tilslutning af dansk infrastruktur til en fælles europæisk platform  

Du vil få opgaver, hvor du skal koordinere arbejdet mellem brugere af systemerne og de eksterne it-leverandører af systemerne. Du får sidemandsoplæring i begyndelsen, så du kommer godt i gang med opgaverne.

Vi tilbyder

Et job, hvor du gør en reel forskel i en organisation med stor samfundsmæssig betydning. Du får indblik i vores forskelligartede og spændende arbejdsopgaver, der giver mulighed for faglig og personlig udvikling. Jobbet giver også indsigt i et af Nationalbankens mest forretningskritiske arbejdsområder og dermed i, hvordan en centralbank fungerer i praksis. Du vil blive en del af et team, der har 26 engagerede medarbejdere med forskellig faglig baggrund, og som spænder bredt med både nyuddannede og meget erfarne kolleger.

READ ALSO  De offentlige virksomheder øgede investeringerne

Din profil

Vi søger en engageret nyuddannet it-kandidat (fx cand.merc.it, cand.it, cand.tech., msc. in Business Analytics eller lignende), der har lyst til at arbejde med forretningsvendte it-systemer. Du er enten blevet færdig med din kandidat for nylig eller bliver det i begyndelsen af 2020.

Da du kommer til at arbejde som bindeled i feltet mellem forretning og it og skal medvirke til at få forretningsløsninger til at virke i praksis, er det en forudsætning, at du er nysgerrig og teknisk interesseret. Du er samarbejdsorienteret, dvs. at det falder dig naturligt at dele din viden, og at du kan kommunikere klart og præcist på skrift og i tale. Som person er du udadvendt, og dit gode humør og din gode energi bidrager positivt til samarbejdet. Det vigtigste er, at du kan lide at tage ansvar, stille dig i spidsen for opgaver og drive dem fremad.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper Mærsk, chef for Bank og Marked Bank (tlf. 3363 6902 eller jma@nationalbanken.dk). Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Rikke Møller Fastø (tlf. 3363 6086 eller rmfa@nationalbanken.dk).

Ansøgning

Ansøg med relevante eksamenspapirer senest torsdag den 2. januar 2020. Vi indkalder løbende til samtaler frem til 20. december og igen i begyndelsen af det nye år. Det er en betingelse for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Ansøg her