Nye Borgerlige har netop meddelt følgende i et nyhedsbrev:

TIL ORIENTERING

Kære alle

Hovedbestyrelsen accepterede i går aftes Martin Pateaus beslutning om at trække sit folketingskandidatur. 

På vegne af hovedbestyrelsen skriver politisk næstformand Peter Seier Christensen:

”Jeg kan oplyse, at Martin Paetau har valgt at trække sig som folketingskandidat af personlige årsager. Jeg vil gerne sige tak til alle, som har hjulpet Martin med hans kampagne. Jeg kan forstå, hvis det føles frustrerende at se dette arbejde som spildt, men det er ikke tilfældet. Jeres arbejde har været til gavn for partiet som helhed. Jeg håber, at I har mod på fortsat at hjælpe vores tre øvrige kandidater på Fyn, så vi kan få (mindst) et mandat på Fyn. Det er indenfor rækkevidde. Vi har i en regional meningsmåling ligget til at få et mandat på Fyn. Fortsat held og lykke og god arbejdslyst.

Mvh Peter”

Jeg forsøger at undgå negativ presseomtale af sagen, og beder jer om bakke op i denne bestræbelse.

Hvis der er spørgsmål eller udeståender i denne forbindelse, så kontakt enten mig eller Peter Seier.

READ ALSO  Senior Iranian commander killed in drone strike on his car near Iraqi-Syrian border – reports