Nyt iPadOS tilgængelig i dag

iPadOS er et stærkt styresystem, som er udviklet med nye fantastiske muligheder og intuitive funktioner til iPads store skærm og alsidighed. iPadOS tilfører nye muligheder for at arbejde med apps i flere vinduer, mere information med et hurtigt blik på den nydesignede hjemmeskærm og mere naturlige måder at bruge Apple Pencil på. iPadOS har også fået en dramatisk Mørk-funktion, en enkelt måde at logge ind på websites med Log ind med Apple, som beskytter din anonymitet, samt nye værktøjer til at se og redigere dine billeder.

Ny hjemmeskærm

Hjemmeskærmen er blevet designet på ny med et nyt layout, der viser flere apps på hver side. Nu kan Dagsoversigt føjes til hjemmeskærmen, så der er nem adgang til widgets med hurtig information, bl.a. overskrifter, vejr, kalender, begivenheder, tips m.m.

Få mere fra hånden med Split View og Slide Over

Nu kan iPad-brugere arbejde med flere filer og dokumenter fra samme app på samme tid med opdateringer af Split View, eller de kan hurtigt se og skifte mellem flere apps i Slide Over. Kunderne kan f.eks. skrive en mail, mens de ser en anden mail ved siden af, eller få adgang til flere apps som Beskeder eller Kalender med et enkelt swipe. App Exposé giver en hurtig visning af de vinduer, der er åbne for en app, med et enkelt tryk.Via Apple

READ ALSO  Toshiba regains Tokyo exchange's top category amid calls for better governance