Stram kurs via Facebook

Ny minister for børn i Danmark: Fra voldeligt angreb på demokratiet til magtens top

Hvordan kan man ende i en magtfuld stilling som minister efter at have været blandet ind i et groft voldeligt angreb på Danmarks statsminister?

Det er imidlertid intet problem, hvis du er socialdemokrat med en fortid hos de autonome, der ofte angriber demokratiet og politiske modstandere med rå vold. Mød den nyudnævnte børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

I 2013 fortæller Pernille Rosenkrantz-Theil om sin fortid hos den ekstreme venstrefløj:

"Jeg var en del af et meget råt miljø på venstrefløjen, hvor vi var ret ligeglade med vores modstandere."

10 år inden ovenstående udsagn sker følgende.

Tirsdag morgen 18. marts 2003 banker to ekstremister fra det autonome miljø på døren til Christiansborg. Kommunisten Lars Grenaa og Rune Eltard-Sørensen, der senere skal få arbejde på Danmarks Radio, har en aftale med folketingsmedlemmet Pernille Rosenkrantz-Theil. På det tidspunkt er Pernille Rosenkrantz-Theil medlem af Enhedslisten.

Enhedslistens kendte ansigt Per Clausen, der dengang arbejder som sekretær for partiet, følger de to voldsmænd op til Enhedslistens kontorer. Lars Grenaa og Rune Eltard-Sørensen bærer navneskilte, hvor man kan se, at de besøger Pernille Rosenkrantz-Theil. Efter et mistænkeligt kort møde forlader Lars Grenaa og Rune Eltard-Sørensen Enhedslistens område på Christiansborg. Stik imod alle sikkerhedsregler går de to voldsmænd nu rundt på Christiansborg uden ledsagelse. Enhedslisten har sluppet voldsmænd ud på demokratiets højborg.

De to ekstremister fra venstrefløjen går mod et mødelokale, hvor Danmarks statsminister og udenrigsministeren orienterer folketinget om udenrigspolitik. Voldsmændene står og venter tålmodigt og blander sig med journalisterne. Flere ser deres gæsteskilte med Pernille Rosenkrantz-Theils navn på.

READ ALSO  Palestinians: What Needs to Be Done

På dette tidspunkt har Danmarks statsminister Anders Fogh Rasmussen ikke livvagter og beskyttelse af PET. Det er ikke nødvendigt i rolige Danmark. Men der ændrer sig efter denne dag. Her 16 år senere er også Stram Kurs' partileder Rasmus Paludan beskyttet af PET, ligesom tegneren Kurt Westergaard, redaktøren Flemming Rose og forfatteren Lars Hedegaard.

Statsministeren kommer ud af mødelokalet, og kommunisten Lars Grenaa går råbende frem og kaster rød maling i hovedet på statsministeren. To folketingsansatte overmander straks voldsmanden. Mens der er tumult omkring statsministeren, så angriber 23-årige Rune Eltard-Sørensen udenrigsminister Per Stig Møller på samme facon. Rune Eltard-Sørensen bliver overmandet af Venstres pressechef.

Lars Grenaa bliver idømt tre måneders fængsel og Rune Eltard-Sørensen fire måneders fængsel for vold. (Sidstnævnte dømmes samtidig for vold mod en anden Venstrepolitiker)

Pernille Rosenkrantz-Theil nægter som det eneste folketingsmedlem at tage afstand fra det voldelige overfald på demokratiet og dets repræsentanter. Pernille Rosenkrantz-Theil er tidligere dømt efter straffeloven for at begå ulovligheder i sit politiske arbejde.

"Jeg kan ærligt talt godt forstå, at nogen folk går ud og reagerer," forklarer den nuværende socialdemokrat Pernille Rosenkrantz-Theil lige efter det voldelige overfald i folketinget. Hun viser forståelse for gerningsmændenes voldelige handling, fordi de er politisk uenige med danske folkevalgte.

Da journalister spørger om, Pernille Rosenkrantz-Theil mener, at det er i orden at bruge vold og angribe statsministeren fysisk, så svarer hun: »Ja, det synes jeg.«

Torsdag 27. juni 2019 udnævnes den tidligere autonome aktivist Pernille Rosenkrantz-Theil til minister for børn og undervisning. Den ræverøde socialist står nu til en årsløn på 1.259.498,26 kroner plus diverse goder og pension.

READ ALSO  Iran's Mullah, the Master of Terror Cells in the World

I Danmark kan du godt være dømt efter straffeloven samt indblandet i voldelige angreb på demokratiet og ende som fornem minister.

Blot du er ræverød og tilhører venstrefløjen.

Mere om venstrefløjens støtte til politisk vold:
https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/…/shoaib-a…