Ny MacBook Air har endnu mere at byde på og koster kun 8.999 kroner


Cupertino, Californien – Apple opdaterede i dag MacBook Air, verdens mest populære bærbare computer, med hurtigere ydeevne, det nye Magic Keyboard, dobbelt så meget lagerplads og en ny lavere pris – 8.999 kroner og endnu mindre med studierabat.1 Den nye MacBook Air leverer op til dobbelt så hurtig CPU-ydeevne2 og op til 80 % hurtigere grafisk ydeevne,3 så kunderne kan komme hurtigt igennem daglige aktiviteter og spille flere spil. MacBook Air fås nu med mindst 256 GB lagerplads, så kunderne kan gemme endnu flere film, billeder og filer. Med sin strålende 13″ Retina-skærm, som giver naturtro billeder og skarp tekst, Touch ID til nem login og sikre onlinekøb, et stort pegefelt og batteritid til en hel dag kombineret med den power, der følger med macOS Catalina, er det den bedste MacBook Air nogensinde.

“Fra studerende og forbrugere, der køber deres første computer, til kunder, der vil opgradere – alle elsker Mac, og de er særligt glade for MacBook Air. I dag giver vi den en kæmpe opdatering med dobbelt så hurtig ydeevne, det nye Magic Keyboard, dobbelt så stor lagerplads, en ny lavere pris på  8.999 kroner og en endnu lavere pris med studierabat,” sagde Tom Boger, Apples Senior Director for Mac and iPad Product Marketing. “Med sit smukke, tynde og lette design, den strålende Retina-skærm, batteritid til en hel dag og den power og brugervenlighed, som macOS tilbyder, er MacBook Air verdens bedste bærbare computer til forbrugere.”

Hurtigere ydeevne til hverdagsopgaver

MacBook Air har for første gang quad-core-processorer, så den nu er endnu hurtigere til alle hverdagsaktiviteter, alt fra organisering af billeder og udarbejdelse af præsentationer til redigering af video. Med de nyeste Intel Core-processorer (10. generation) op til 1,2 GHz quad-core Core i7 med Turbo Boost-hastigheder op til 3,8 GHz leverer MacBook Air op til dobbelt så hurtig ydeevne sammenlignet med den forrige generation. Og med Intel Iris Plus Graphics yder MacBook Air nu op til 80 % hurtigere grafisk ydeevne, så grafikkrævende aktiviteter som spil og videoredigering går hurtigere end nogensinde. 

READ ALSO  Seven Ships On Fire At Southern Iran Port In Another 'Mystery' DisasterVia Apple