Financial news

Ny chef for Nordens største bank: Har bank i blodet

By  | 

Via DR Penge

Med dagens udpegning bliver jobbet endnu større. Og fyringen trækker ikke ned i Nordeas karrierebog. Tværtimod, lød i dag fra Nordeas bestyrelsesformand, Torbjørn Magnusson:

– Bestyrelsen ser det som en meget værdifuld erfaring – som muligvis har gjort ham til en endnu bedre leder.

Frank Vang Jensen kom til Nordea i 2017. Og sidste år tog han det første skridt op ad karrierestigen, da han blev forfremmet til leder af Personal Banking for hele koncernen.

Bank i blodet

I branceorganisation Finans Danmark kender de Frank Vang-Jensen særdeles godt, fordi han har siddet som næstformand i organisationens bestyrelse siden 2017. Og ifølge administrerende direktør Ulrik Nødgaard er det en fuldblods bankmand, der sætter sig ved det store nordiske ror.

– Han har om nogen bank i blodet. Hans virke er drevet af stor faglighed. Han graver sig ned i tingene og gør ikke noget uovervejet, siger han.

Frank Vang-Jensen er ikke en hyppig gæst på TV. Her forklarer han dog i juli til DR, hvorfor Nordea ved fremlæggelsen af halvårsregnskabet har mistet privatkunder. En af forklaringerne er møgsager, lyder det.Print Friendly, PDF & Email
READ ALSO  Snap says it will stop promoting Donald Trump’s account

Latest from finanz.dk