Via Venstre

Det var en meget glad og stolt skatteordfører Louise Schack Elholm, som sammen med regeringen og forligspartierne tidligere i dag præsenterede en ny samlet boligskatteaftale, som sikrer tryghed om de danske boligejere i fremtiden. Resultatet er samtidig en stor sejr for Venstre, som har kæmpet hårdt for at sikre alle boligejere i hele landet et godt resultat.
 
“I Venstre har vi kæmpet hårdt for at sikre boligejerne den tryghed, de har behov for. Vi skaber ro om boligbeskatningen. Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes at få landet en aftale, der netop giver boligejerne tryghed i de kommende år”, siger Venstres skatteordfører, Louise Schack Elholm, og fortsætter:
 
“Vi har blandt andet sikret boligejerne en varig besparelse på 0,6 mia. kr., og samtidig er det blevet gjort på en måde, så hele landet bliver tilgodeset. Dermed er der garanteret en balance, uanset hvor i landet man bor”.
 
I maj 2017 indgik den daværende VLAK-regering, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre et boligskatteforlig, hvor det blev forudsat, at de nye boligskatteregler skulle træde i kraft i 2021 på baggrund af de nye ejendomsvurderinger. Regeringen har udskudt boligskattesystemet til 2024, og derfor har Venstre insisteret på, at boligejerne blev kompenseret.
 
“Når nu regeringen har valgt at udskyde boligskattesystemet til 2024, så har det været vigtigt for os, at danskerne ikke bliver straffet for det. Det sørger vi for med dagens aftale, som samtidig også markerer, at vi nu får skabt mere tryghed om hele boligskattesystemet, hvilket har været helt afgørende for Venstre i en tid, hvor der generelt er stor usikkerhed på selve boligmarkedet”, lyder det afsluttende fra Louise Schack Elholm.

READ ALSO  Bolivian court drops ‘terrorism’ charges against ex-President Evo Morales, withdraws arrest warrant – judge