Martin Thorborg via Facebook

Nu er der som bekendt valg i morgen og alle partier har det samme sigte, at sikre at den velfærd vi har i Danmark fortsætter og alle dem der ikke kan selv, skal hjælpes på bedste vis og endnu bedre end i dag.

Den store forskel på partierne, er hvordan man mener man opnår det mål. Nogle taler næsten kun om hvordan goderne skal fordeles, mens andre er stærke på, at skabe rammer for at Danmark bliver rigere og man dermed har mere at dele ud af.

Min erfaring er, at de blå partier er de bedste til at sikre velfærden. Det er hvad jeg har oplevet siden jeg kunne stemme første gang for 31 år siden.

Jeg har mange gange stemt på Venstre, da jeg mener at en liberal tilgang til tingene, er den der bedst sikrer velfærden. Men jeg gør det ikke denne gang, da jeg mener at retorikken vedr. udlændinge er blevet for hård.
Boede jeg i København, ville jeg dog stemme på Tommy Ahlers, da jeg mener han trækker Venstre i den rigtige retning og han dertil har et stort hjerte.

Jeg har før også stemt Radikalt, da Margrethe Vestager sad ved roret, men de er blevet en kende for røde til mig siden

Så jeg stemmer Liberal Alliance, da det er de eneste der pt. har en god liberal politik og samtidig ikke taler grimt om folk fra andre lande.

Og ja, kom nu med alle kommentarerne om, at jeg bare selv gerne vil være rigere…
Og ja, selvfølgelig vil jeg det. Men aldrig på bekostning af andre mennesker og den sammenhængskraft vi har i Danmark og som jeg er kæmpe stolt af.

READ ALSO  France mourns beheaded teacher as thousands take to Paris’ streets (VIDEO)

Og er du uenig i mine betragtninger, så er det jo helt cool. Dit mål er jo nok det samme og det kan jo være at din vej er rigtigere end min