Via Politiet

Klokken 01.06 natten til søndag den 15. september blev en 31-årig mand ramt af et skud, formentlig fra et luftgevær, ud for Café Pingo i Fredensborg, og Nordsjællands Politi søger nu særligt to mulige vidner.

 

Det ene mulige vidne er en yngre mand, formentlig i 20’erne, som klokken 00.52 cykler ad Jernbanegade i retning mod Fredensborg Slot på en herrecykel. Han var iført mørkt tøj og hvide sneakers. Han gjorde holdt i begyndelsen af Jernbanegade og kiggede på sin mobiltelefon et par minutter, inden han cyklede videre.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra føreren af og eventuelle passagerer i en mørk bil, formentlig en Ford Mondeo, som klokken 00.54 kørte ad Slotsgade og stoppede lidt fra Café Pingo. Kort tid efter bakkede bilen i samme retning, som den kom fra.

Nordsjællands Politi understreger, at man ikke mistænker personerne for at have noget med selve episoden at gøre, men at de kan have set noget, der kan hjælpe med opklaringen af sagen.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra andre, som kan have oplysninger til opklaring af sagen. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

 


READ ALSO  Tesla could widen release of 'self-driving' software in two weeks