Via DR Penge

Amerikanske Netflix blev rullet ud på det danske marked i 2012 og er siden blevet et velkendt varemærke, som er at finde på skærmen i mange stuer.

Men selskabets position kan være i fare, vurderer Claus Bülow Christensen.

– Den modvind, de vil få her, er noget, de aldrig før har set på streamingmarkedet. Det paradoksale er, at Netflix selv har været pioner på streaming, siger han.

Brevet til Netflix’ investorer kommer, samtidig med at selskabet præsenterer et regnskab for tredje kvartal, der viser, at der i de seneste tre måneder er kommet 6,77 millioner nye Netflix-abonnenter til på verdensplan. Det er mindre, end selskabet forventede.

Men selvom virksomheden ser sorte skyer trække sig sammen på streamingmarkedet i de næste måneder, så er det ikke sikkert, at det på den lange bane vil betyde, at Netflix taber mange kunder. Især ikke hvis selskabet fortsætter med at levere kvalitetsindhold, mener Claus Bülow Christensen.

– Når Netflix går ind i fjerde kvartal har de tredje sæson af ‘The Crown’, som skulle være verdens dyreste tv-serie. De har Martin Scorseses film ‘The Irishman’, som er en af grundene til, at de kan holde fast i deres kunder, siger han.

Pris: Enten 79, 99 eller 129 kroner om måneden afhængigt af abonnement.READ ALSO  DOJ Watchdog Probing Whether Officials Tried To Interfere With 2020 Election Results