Via Politiet

28-årig mand sigtet for butikstyveri i Albertslund

Torsdag den 5. september kl. 19.45 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra supermarked på Stationsporten i Albertslund. Butikkens personale havde tilbageholdt en 28-årig mand, idet han havde stjålet spiritus. Patruljen sigtede og anholdte ham for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket. 

 

28-årig mand sigtet for kørsel uden førerret i Albertslund

En politipatrulje standsede onsdag den 4. september kl. 00.15 en 28-årig mandlig bilist på Roskildevej i Albertslund. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte i øjeblikket. En 25-årig kvinde blev ligeledes sigtet for overtrædelse af oplysningspligten, idet hun lod en person føre bil velvidende om, at han ikke have kørekort. Hun nægtede i øjeblikket. 

Kørsel uden førerret kan koste bilen

Fører du bil uden førerret, er bøden 7.000 kroner første gang. Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres. Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter fængselsstraf. 

 

37-årig mand sigtet for butikstyveri i Ballerup

En politipatrulje blev onsdag den 4. september kl. 15.59 sendt til en anmeldelse om et butikstyveri fra supermarked på Borupvang i Ballerup. En butiksdetektiv havde tilbageholdt en 37-årig mand, idet han havde stjålet diverse varer fra butikken. Patruljen sigtede og anholdte manden for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket. Han blev desuden sigtet for at være i besiddelse af narko, som han erkendte i øjeblikket. 

 

Tyveri fra personbil i Brøndby

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en sølv Mercedes-Benz personbil sket mellem tirsdag den 3. september kl. 22.00 og onsdag den 4. september kl. 06.30 på Brøndbyøster Torv i Brøndby. En rude var knust, og diverse elektronik samt sidespejlene var stjålet. 
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

READ ALSO  MEPs push for UK overseas territories to be added to tax haven blocklist

Undgå tyveri fra bilen

1. Gør det svært for tyven: Luk og lås altid alle døre, vinduer og soltag
2. Frist ikke tyven: Fjern mobiltelefon, GPS-enhed og øvrige værdigenstande, når du forlader bilen
3. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
4. Skræm tyven væk: Overvej bilalarm eller låsebolte på fælge 

 

25-årig mand sigtet for kørsel uden førerret samt narkokørsel i Rødovre

Onsdag den 4. september kl. 17.39 standsede en politipatrulje en 25-årig mandlig bilist på Hvidovrevej i Rødovre, idet han kørte over hastighedsgrænsen. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel. Han blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret. Manden erkendte begge sigtelser i øjeblikket og blev kørt til Albertslund politigård til blodprøver.

Narkotikakørsel

Straffen for narkokørsel afhænger af, om der er tale om kørsel med hash i blodet eller kørsel med andre stoffer i blodet. I begge tilfælde er bøden indkomstbestemt og beregnes ud fra årsindtægten.
Kørsel med hash i blodet: Straffen første gang for kørsel med hash i blodet afhænger af THC-koncentrationen, som er inddelt i tre niveauer: Lavt, middel og højt. Her er straffen henholdsvis en halv måneds nettoløn og et klip i kørekortet, en måneds nettoløn og betinget frakendelse af førerretten og en måneds nettoløn og ubetinget frakendelse af førerretten
Kørsel med andre narkotiske stoffer i blodet: Straffen første gang for kørsel med andre narkotiske stoffer i blodet er bøde og giver hel måneds nettoløn samt altid en ubetinget frakendelse af førerretten. Gentagen narkokørsel udløser fængselsstraf uanset om, hvilken form for narko der er tale om. Fængselsstraffen kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde på en måneds nettoløn og afvikling af samfundstjeneste eller behandling mod narkotikamisbrug. Hvis du tidligere har en afgjort spiritussag og efterfølgende kører narkokørsel, betragtes det som anden gang du kører narkokørsel.

READ ALSO  New ‘living pension’ standards needed to help low to middle earners, says report

 

37-årig kvinde og 38-årig mand sigtet for butikstyveri i Taastrup

En politipatrulje rykkede onsdag den 4. september kl. 17.54 ud til en anmeldelse om butikstyveri fra supermarked på Taastrup Torv. To butiksdetektive havde tilbageholdt to rumænske personer – en 37-årig kvinde og en 38-årig mand – idet, de havde stjålet diverse varer fra butikken. Patruljen sigtede og anholdte dem for butikstyveri, som manden erkendte i øjeblikket og kvinden nægtede i øjeblikket. 

 

Tyveri fra personbil i Taastrup

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en sølvgrå personbil af mærket VW Tiguan sket onsdag den 4. september kl. 17.00 og kl. 19.05 på Mårkærvej i Taastrup. En rude var knust, og en taske med kameraudstyr var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Undgå tyveri fra bilen

1. Gør det svært for tyven: Luk og lås altid alle døre, vinduer og soltag
2. Frist ikke tyven: Fjern mobiltelefon, GPS-enhed og øvrige værdigenstande, når du forlader bilen
3. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
4. Skræm tyven væk: Overvej bilalarm eller låsebolte på fælge 

 

Indbrud i villa i Ishøj

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem tirsdag den 3. september kl. 23.00 og onsdag den 4. september kl. 15.15 på Bøgelunden i Ishøj. En dør var opbrudt, og diverse elektronik samt kontanter var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Vær opmærksom på indbrud

Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at være opmærksomme på indbrud:
Lav ferieaftaler med naboen og skab liv i fraværet: Tøm post, fyld skraldespand, slå græs for hinanden
Vær varsom med åbne døre og vinduer om sommeren
Ryd ikke op før ferie, lad huset se beboet ud
Hold øje i dit område – også om natten. Er noget unormalt – f.eks. personer eller biler, der ikke plejer at færdes der? Ser alt normalt ud hos naboen?
Ring hurtigt til politiet, hvis du ser noget mistænkeligt. Ring 1-1-2, hvis det er akut, ellers 114
Arbejder du om natten – f.eks. med avisomdeling, renovation, som tankpasser eller lignende – så vær opmærksom på mistænkelige personer og biler i dit område
Lad ikke værdier ligge frit fremme – gem dem af vejen
Sådan beskytter du dig mod indbrud: Det Kriminalpræventive Råd 

READ ALSO  Here’s why I’ll be investing in shares for the rest of my life

To cykler stjålet i Vallensbæk

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri af to cykler. Tyveriet var sket torsdag den 5. september mellem kl. 00.00 og kl. 06.30 på Horsbred i Vallensbæk, hvor to cykler var blevet stjålet fra et skur. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

Tyveri fra byggeplads i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en byggeplads på Gammel Køge Landevej i Brøndby Strand sket mellem tirsdag den 3. september kl. 16.30 og onsdag den 4. september kl. 05.30. Der var skaffet sig adgang til et mandskabsskur, hvor diverse el-værktøj var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.