Stram kurs via Facebook

Muslimer fejrer huen: Bliver opdelt efter hudfarve, køn og tro

Den zambiske ældre dame Bwalya Sørensen fra Black Lives Matter deler et noget særpræget ‘dansk’ studenterfoto.

Bwalya Sørensen vil gerne slå et slag for mangfoldighed og diversitet i Danmark. Men hun kommer til at gøre præcis det modsatte.

Studenterfejringen inkluderer 25 nyudsprungne studenter fra diverse uddannelser i Danmark. Der er blandt andet studerende fra det almene gymnasium STX, HF, HHX og EUX.

Men fordi Bwalya Sørensen fokuserer så meget på race og hudfarve, har man valgt at opstille de studerende med deres somaliske etnicitet som en fællesnævner. Selvom studenterne kommer fra forskellige uddannelser.

På meget udansk vis er det også besluttet at kønsopdele de unge på billedet, så de unge kvinder står bagerst. Mens de unge mandlige studenter troner på første række.

Det virker også til, at man har opdelt efter religion. Hvilket sjældent ses på gruppefotos af studenter i Danmark. Fotodokumentation fra denne seance viser, at der er 15 unge kvinder til stede – 14 af de unge kvinder bærer det påbudte shariatørklæde. Fællesnævneren for disse studerende er øjensynlig islam.

Hvorfor opdele studenter efter etnicitet/hudfarve, køn og tro? Bwalya Sørensen påstår, at hun kæmper for mangfoldighed i Danmark. I praksis understøtter og viser hun præcis det modsatte.

Disse somaliske studenter burde have stået sammen med deres medstuderende fra STX, HF, HHX og EUX – uanset deres klassekammeraters hudfarve, køn og religion.

Det er meget udansk at opdele nye studenter på denne måde, og det er et udtryk for, at parallelsamfundet lever og i praksis bliver understøttet af typer som Bwalya Sørensen.

READ ALSO  Knife-wielding woman kicks & harasses Vienna rabbi in widely condemned anti-Semitic incident

Partileder Rasmus Paludan udtaler: "Hvor længe ville jeg overleve, hvis jeg rejste til Zambia, fik 4 børn med 3 forskellige zambiske kvinder og krævede offentlige ydelser som arbejdsløs fra Dag 1, hvorefter jeg brugte al min tid på min nye forening 'White Lives Matter Zambia' og svinede zambierne til, fordi de var racistiske møgsvin, der ikke omfavnede min 'euro-zambiske' kultur? Mere end 24 timer? Med omvendt fortegn er det dog lige præcis det, som zambieren Bwalya Sørensen gør i Danmark."