Financial news

Min ven Jørn Larsen, som i Schweiz har opbygget en software virksomhed med 800 a…

By  | 

Lars Tvede via Facebook

Min ven Jørn Larsen, som i Schweiz har opbygget en software virksomhed med 800 ansatte og knapt 100 spin-off startops, gjorde mig for noget tid siden opmærksomhed på bogen Reinventing Organizations. Den er FREMRAGENDE! Jeg har lige sendt den til min yngste datter.

Den er særdeles inspirerende for erhvervsledere. Og den viser, hvorfor grundpræmissen for den politiske diskusion i stort set alle vestlige lande (bortset fra Schweiz) bygger på en forfejlet grundpræmis.

I øvrigt findes bogen i både lang udgave og kort, illustreret udgave. Snup gerne den korte; det vigtige står altsammen der.Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  Captain of industry - Jack Welch transformed American capitalism as boss of GE | Business