Lars Tvede via Facebook

Som skrevet i diverse posts – herunder den nedenfor – reducerede jeg i april min aktieeksponering og købte guld og bitcoins for pengene. I starten af juli solgte jeg så bitcoins positionen og købte sølv istedet – men beholdt guldet.

Her til morgen har jeg imidlertid lige solgt guldet og sølvet, da de er vildt overkøbte. Nu skruer jeg atter op for aktieeksponeringen.

On another note: Igår aftes var jeg med bl.a. min yngste datter, Peter WarnøeJens Ulrik HansenLars Seier ChristensenNiklas NikolajsenFinn Murholt Rosenthal, en masse Zug-venner og ca. 100 tilrejsende fra Rungsted Seir Capital holdet inde og se Rungsted spille imod Zug i Zug. Åbenbart er Zug-spillernes lønsum 32 (!) gange så høj som Rungsted-spillernes, så på den baggrund er det imponerende fra Rungsteds synspunkt, at det faktisk på et tidspunkt stod 2:2.

Kampen ende dog med 5:2 til Zug. Bagefter garden party i Niklas Nikolajsenog Anna-Christines slot. De var som altid fantastiske værter – tak!

Sjov dag!READ ALSO  Southwest China province posts strong export growth