Via Politiet

Onsdag kl. 10.00 ankom en varevogn fuld af hittegods til politistationen i Roskilde. Roskilde Festival er slut, og de glemte sager i ugen løb er nu indsamlet og afleveret til politiet. 

Politiet har fået utrolig mange personlige effekter, der tilhører gæsterne fra sidste uges festival, og de bliver nu registreret i systemerne, så de er klar til at blive udleveret til rette ejermand. 

”Vi har igen i år fået indleveret store poser med nøgler, kasser med briller, omkring 200 mobiltelefoner og mange andre ting, som gæsterne har glemt i sidste uge. Vi håber på, at rigtig mange festivalgængere vil henvende sig til os om deres glemte ting, så vi hurtigst muligt får udleveret effekterne,” siger kommunikationsmedarbejder Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

 

Hvad skal du gøre?

Registreringen af tingene vil tage tid, og alle henvendelser om hittegods skal komme ind via mail, for at de hurtigst og lettest kan blive behandlet. Derfor opfordrer Midt- og Vestsjællands Politi til, at man har tålmodighed, hvis man skal have udleveret sine glemte ting. 

”Vi har selvfølgelig også fået rigtig mange effekter, hvor der allerede er navn på, så vi selv kan finde ejeren. Efterhånden som disse registreres, vil ejeren få besked i sin e-boks. Det samme gælder telefoner med imei-numre,” siger Camilla Schouw Broholm. 

Hvis du har mistet dine nøgler eller briller, skal du møde op personligt på politistationen i Roskilde, hvor du har mulighed for at gennemse de indleverede effekter.

Hvis du har mistet andre ting, skal du sende en mail til mvsj-hittegods@politi.dk med eventuelt billede af den mistede ting, en god beskrivelse og eventuelle serienumre, mærke, model mv. Det vil lette sagsbehandlingen. 

Hittegods fra Roskilde Festival 19

Hittegods fra Roskilde Festival 19

Hittegods fra Roskilde Festival 19

Hittegods fra Roskilde Festival 19

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi. Billederne må frit benyttes


READ ALSO  Chance of post-Brexit trade deal breakthrough ‘receding’, UK warns