Politics

Mange sygdomsramte bliver mødt af et system, som blot forværrer deres sygdom. De…

By  | 

Enhedslisten via Facebook

Mange sygdomsramte bliver mødt af et system, som blot forværrer deres sygdom. Det skal vi have ændret. Men det kræver politisk handling. Desværre kan det være svært at finde opbakning i Folketinget til at forbedre forholdene for mennesker, som er ramt af sygdom.

>>Min sygdom har haft store konsekvenser for mit liv. Men det bliver det system jeg bliver mødt med som syg, der kommer til at koste mig det<<

>>Jeg føler mig ikke noget værd længere<<

>>Tænk sig at den kommune jeg altid har boet i, kan behandle mennesker sådan<<

Jeg har fået lov til at dele…

MerePrint Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  SE: Pernille Skipper fortæller om sociale projekter i Finansloven 2020