Via Politiet

Der har været stor aktivitet ved Københavns Politis telefoner i løbet af onsdagen efter opfordringen om, at borgere skulle henvende sig med oplysninger om eksplosionen ved Skattestyrelsen tirsdag aften klokken cirka 22.15. 

”Der er et overvældende antal borgere, der har henvendt sig med oplysninger fra området i timerne omkring eksplosionen ved Skattestyrelsen. Det er vi meget glade for, og det hjælper os i den omfattende efterforskning, vi er i færd med,” siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov. 

Han opfordrer dog stadig alle, der endnu ikke har været i kontakt med politiet, og som befandt sig i området tirsdag aften mellem 21.45 og 22.30, til at kontakte Københavns Politi på 1-1-4. 

”Måske har man studset over noget, som ikke umiddelbart virkede mistænkeligt, eller også kan man bare have set noget lidt ud over det sædvanlige. Vi er interesseret i alle borgernes observationer fra den tidsperiode – også selv om man måske ikke selv har fundet det mistænkeligt i går aftes. Det kan stadig godt gøre en forskel for vores efterforskning,” siger chefpolitiinspektøren. 

Politiets teknikere har både tirsdag nat og onsdag dagen igennem arbejdet på stedet for at finde spor, der kan lede politiets efterforskning videre. Det er dog endnu for tidligt at gå i nærmere detaljer om selve efterforskningen. 

”Vi har en række spor, som vi forfølger, men jeg kan ikke på nuværende tidspunkt gå nærmere ind i disse. Jeg vil dog gerne understrege, at det her er en sag, vi tager meget alvorligt, og som har højeste prioritet,” siger Jørgen Bergen Skov. 

Københavns Politi holder en pressebriefing med opfølgning på dagens borgerhenvendelser ved bagindgangen til Politigården onsdag klokken 16.30. 

 

READ ALSO  Packed bars and mask-less catwalks: With Covid curbs fading, China set for consumption rebound