Konservative Folkeparti via Facebook

Er Socialdemokratiet virkelig et arbejderparti?

Der skal være en mærkbar forskel på at arbejde og ikke at arbejde. Socialdemokraterne giver en lang næse til alle de mennesker, der hver dag står op og arbejder hårdt, når partiet nu vil give endnu flere penge til folk på overførselsindkomster.

Det er en hån mod SOSU-assistenten, kassemedarbejderen eller pædagogmedhjælperen, at han eller hun ikke tjener væsentligt mere, end hvad en kontanthjælpsmodtager får hver måned.

En enlig mor på kontanthjælp med to børn får omkring 18.300 kroner udbetalt hver måned. Til det kommer fripladser i daginstitution. Og den socialdemokratiske regering vil give cirka 1.700 kroner yderligere om måneden. Men kære venner, hvordan skal det få kontanthjælpsmodtageren i arbejde?

Vi skal sikre, at det kan betale sig at arbejde, så vi ændrer både forældrenes og børnenes livsbaner. Ellers bryder vi aldrig med den negative sociale arv.

Man gør jo grin med det arbejdende folk, når overførselsindkomsterne ligger så tæt på det, man får for at arbejde

Socialdemokraterne hævder at være et arbejderparti, så det undrer mig gevaldigt, at de så ikke kæmper mere for arbejdernes sag. Hvad blev der af det såkaldte mantra omkring ret og pligt?


READ ALSO  ‘Not acting as an ally should’: Biden’s secretary of state nominee mulls new sanctions against Turkey over Russia’s S-400 deal