Cupertino, Californien – Apple har i dag opdateret MacBook Air, så Retina-skærmen nu har True Tone, som giver en mere naturlig visuel oplevelse, og prisen er sænket til 9.999 kr. og en endnu lavere pris for studerende på videregående uddannelser. Desuden er basismodellen af 13″ MacBook Pro til 11.799 kr. blevet opdateret med de nyeste quad-core-processorer (8. generation), hvilket gør den dobbelt så kraftfuld som tidligere. Den har nu også Touch Bar og Touch ID, en True Tone Retina-skærm og Apple T2 Security-chippen, og bliver endnu billigere for studerende på videregående uddannelser.
MacBook Air og MacBook Pro er også en del af Apples Studiestart-kampagne, hvor et par Beats Studio 3 Wireless-hovedtelefoner følger med ved køb af en kvalificeret bærbar Mac eller iMac. Med slanke, bærbare designs, Retina-skærme, fantastisk ydeevne til hverdagsopgaver, macOS og batteritid til en hel dag har bærbare Mac-computere aldrig været mere populære til videregående uddannelser.

“Studerende elsker bærbare Mac-computere – de bruger dem både hjemme og i undervisningslokalet, og det er det mest populære valg blandt studerende på videregående uddannelser,” sagde Tom Boger, Apples Senior Director of Mac Product Marketing. “Med en nedsat pris for studerende for MacBook Air og den opdaterede 13″ MacBook Pro med hurtigere ydeevne, Touch Bar og Touch ID til nedsat pris for studerende er Mac helt perfekt til studiebrug.”Via Apple

READ ALSO  Maserati to electrify entire line-up in next five years - CEO