Søren Pape Poulsen (K) via Facebook

Må jeg komme på besøg?

Jeg elsker at komme rundt i Danmark: At holde oplæg og møde mennesker udenfor Christiansborg. Hver gang får jeg store indtryk, som jeg tager med mig.

Derfor har jeg besluttet, at jeg én gang hver måned afholder fællesspisninger rundt om i landet. Og hver anden mandag fylder jeg dagen med besøg på uddannelsesinstitutioner, i foreninger og virksomheder. Det gør mig glad hver gang. Men jeg har brug for hjælp og inspiration 😊

Så kan din forening samle mennesker i et forsamlingshus, som vil høre mig fortælle om livet i politik, er du chef i en virksomhed, der er bundet af bureaukratiet, eller noget helt tredje så skriv, skriv, skriv.

Jeg er lige nu ved at sammensætte programmet for efteråret. Fang mig på rundtidanmark@konservative.dk. Så vender jeg hurtigt tilbage!
READ ALSO  Knife-wielding woman kicks & harasses Vienna rabbi in widely condemned anti-Semitic incident