Stram kurs via Facebook

Løgneravisen Ekstra Bladet lægger i dag ud med en artikel om, hvor skidt avisen synes, det (håber avisen) går for Stram Kurs. Mens medlemmer strømmer til, og vi i meningsmålingerne ligger omtrent på valgresultatet af 5. juni 2019, selvom pressen hader os, så kan bladets Marie Nørgaard fortælle en masse løgn. Det var samme kvinde, der i august 2018 løj om, at partileder Rasmus Paludan skulle have sagt, at han var generel i "krigen for et racerent Danmark".

Denne gang lyver Marie Nørgaard bl.a. om, at Rasmus Paludan skulle have kaldt en kvinde "luder", før hun slog ham foran Christiania. Det er endnu en løgn fra Marie Nørgaard, idet Rasmus Paludan intet sagde til gerningskvinden, før hun slog ham i ansigtet.

Stram Kurs holder i dag Rigskongressen 2019 på Christiansborg. Dette medfører massiv omtale, deltagelse af journalister og fotografer fra DR, TV2 og mange andre medier, og en stor demonstration fra landsforrædere og fjender på Christiansborg Slotsplads.

Imens prøver Marie Nørgaard at bilde læserne ind, at ingen taler om os. Så længe Danmark er under belejring og danskerne bliver overfaldet af fjender, lige så længe vil Stram Kurs kæmpe. Efter besættelsen viste danskerne under befrielsen i 1945 deres foragt for kvinder, der som Marie Nørgaard, havde plejet omgang med fjenden.

https://www.facebook.com/marie.n.munk/

https://www.linkedin.com/in/marie-nørgaard-2512376a

Marie Nørgaard


READ ALSO  Police ‘arrest’ Lyon church shooting suspect as mayor says motive ‘still unknown’