Lars Tvede via Facebook

Interview med mig i Berlingske idag:

"I virkeligheden påvirker politisk risiko ikke markederne og økonomierne særligt meget. Det, der er vigtigt at vide som langsigtet investor, er, at penge, inflation og kapitalinvesteringer er som en maskine, der i høj grad kører af sig selv. Politiske forhold tenderer til at have en ret lille betydning, og mennesker, der ikke ved det, har en tendens til at overreagere på det politisk«

Som jeg har beskrevet flere gange på Facebook over de senere måneder, reducerede jeg i foråret min aktiebeholdning og satsede istedet på først bitcoin og guld og derefter på sølv og guld.

Så sølv og guld er stadig min største eksponering, men jeg er klar til at genkøbe aktier ret snart. Og når jeg gør det vil jeg nøje overveje, om løbet er kørt for ædelmetallerne.

Lars Tvede ser ingen recession i horisonten: »Inden for få uger begynder et pænt stort opsving i aktiepriserne«

Der er ingen grund til at frygte, at verdensøkonomien har direkte kurs mod en stor økonomisk nedtur, vurderer finansmand, iværksætter og forfatter Lars Tvede. Han mener, at det nuværende opsving kan fortsætte frem til 2022, og at vi lige nu står over for en ny aktieoptur, der kan vare »et å…

READ ALSO  Xinyuan Real Estate Co., Ltd. (XIN) CEO Yong Zhang on Q3 2020 Results - Earnings Call Transcript