Politics

Lars Løkke har kæmpet så hårdt for sin position igennem mange år, at det er svær…

By  | 

Lars Seier Christensen via Facebook

Lars Løkke har kæmpet så hårdt for sin position igennem mange år, at det er svært at tro, at det endelig er forbi for ham.

Det kræver et par ord, som nødvendigvis må være lidt ambivalente. Jeg synes ikke, at Lars gjorde det rigtige ved at hælde det borgerlige Danmark ned ad brættet i valgkampen, men den endelige evaluering af den beslutning og konsekvenserne deraf, må vente til en anden dag.

Men i afskedens stund må man anerkende at Lars Løkke ubetinget har været den mest fremtrædende og også den dygtigste politiker i Danmark siden Anders Foghs tid. Han har det meste af sin tid været en god og kompetent leder af Danmark.

På det personlige plan har jeg altid godt kunnet lide Lars og vi har både set spændende cykelløb sammen og vendt verdenssituationen over et glas vin eller øl afskillige gange. Lars er underholdende, helt nede på jorden, folkelig og uden fine fornemmelser. Det har jeg oplevet ved mange lejligheder og det synes jeg han fortjener stor ros for. En statsminister i øjenhøjde. Ligeså barsk som han kan være i det politiske liv, ligeså behageligt et menneske er han på det personlige plan

Så jeg ønsker Lars Løkke alt det bedste fremover, med nye spændende opgaver både indenfor og udenfor politik og håber at det borgerlige Danmark nu kan samles om en ny statsministerkandidat fremadrettet.Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  138 reaktioner, inklusive Synes godt om, Haha og Vred