Anders Samuelsen (LA) via Facebook

LA er det eneste parti, der ikke går til valg på at hæve en eneste skat eller afgift.

🔥
💙
💪
🔥
💙
💪

Køb – og støt LA – en signeret udgave af min nye bog: “Ikke for mine blå øjnes skyld”. Bogen er mit forsøg på ærligt at “fortælle hvad der skete bag de lukkede døre”. Om kampe, sejre, visioner, drømme – og de nederlag, der også er en del af livet.

Jeg håber, at du vil købe bogen. Prisen er 200. Har du derudover lyst til at støtte Liberal Alliances valgkamp lægger du bare et valgfrit støttebeløb oveni. På forhånd tak! Jeg signerer alle bøger. Betal via MobilePay på 61 62 49 49.

HUSK! I kommentaren til overførslen skal du skrive din postadresse eller din mailadresse. Læs mere her 👉 www.liberalalliance.dk/bogREAD ALSO  A Global Calamity: 340,000,000 Christians Persecuted