Siden da har Boykin brugt al slags teknologi, hun har haft mulighed for. Lige fra en tidlig kassettevideooptager til sine AirPods og en samling af iPhones, hun finder frem i studiet, sammen med et DJI Osmo-kamera til at optage sine prøver fra hver eneste vinkel, er Boykin besat af optagelsens kunst. Hun lavede sin egen bog, “Moments,” en samling af hendes ord, overvejelser og billedmaterialer af sig selv. Hun har en serie af videoer (filmet og redigeret – af hende – i Final Cut Pro), som hun bruger til at udtrykke sig i sin “fritid”. Hendes elever er hendes sidste medie.

“Jeg har mine AirPods i ørerne, så jeg kan være sikker på, at mit arbejde lyder, som det skal,” siger Boykin. “Men jeg lader dem ikke altid høre det, vi arbejder på. Det giver danserne en rå fornemmelse. De prøver ikke at koble sig selv på en bestemt linje, eller en bestemt streng eller tone. Jeg kunne giver dem noter om, hvad de burde føle, inden du hører musikken.”

“Det hjælper os med at være i zonen og med at være et slags lærred for hende,” siger Martina Viadana, en elev på The Ailey School, som Boykin omtaler som hendes “krop”, der kan udtrykke hendes koreografi, inden hun igen kan bevæge sig frit. “Hun er virkelig som maleren i den betydning.”Via Apple

READ ALSO  Germany To Put COVID-Rulebreakers In "Detention Camp"