Lars Seier Christensen via Facebook

For nogle dage siden lagde jeg nogle eksempler op på fotos, der relaterer til helt normalt forekommende begivenheder, men som er blevet benyttet verden over som falske “beviser” på klimaforandringer. I betragning af den seneste tids debat, især omkring valget, hvor hysteriske politikere prøvede at overgå hinanden i klimatisk handlekraft, forventede jeg at blive overfaldet af de sædvanlige tosser (ja, den ramte Pia Kjærsgaard sgu meget nøjagtigt), der ville hævde, at 97% af videnskabsfolk er enige, og at jeg bare skal holde min kæft enten fordi jeg ikke er professor i varm luft (excuse the pun) eller bor i Schweiz eller er privilegieblind eller for rig, eller hvad nu deres foretrukne undskyldning er lige netop den dag for at begrænse ytringsfriheden for folk, de er uenige med. Og nogle af dem kom da også.

Men til min store, men positive overraskelse, kom der også exceptionelt mange likes, flere tusinde, og næsten 700, der delte dette opslag – hvilket er høje tal for mig. Jeg må sige, at det overraskede mig virkeligt meget, men det tyder på at der stadig er mange mennesker med sund fornuft og noget kritisk sans tilbage ifht den generelle mening om klimaet hos det politiske og det pludrende Danmark. Der er håb endnu!

Så lad mig da også dele denne glimrende artikel, der hamrer en pæl igennem 97% løgnen, samt fortæller nogle andre sandheder om klima og CO2. Værd at læse og dele.

Kronik: Den ensidige klimadebat udfordrer det oplyste demokrati

Klimahysteriet rammer politikerne som en boomerang, så det politiske miljø ligesom medieverdenen er stærkt præget af meningspres og selvcensur.

READ ALSO  French govt DROPS controversial bill curbing filming of police in major u-turn, new version to be written