Stram kurs via Facebook

Når de svenske kommuner går økonomisk i knæ lader de Sveriges gamle betale prisen.

Halvdelen af Sveriges 290 kommuner vælger nu at skære yderligere ned på ældreplejen. Det gør de blandt andet ved at der ikke længere vil blive serveret varm mad.

209 af Sveriges 290 kommuner kom ud med et underskud i 2018. I 2019 har 180 kommuner valgt at lade de ældre undgælde for den katastrofale økonomi.

110 af Sveriges 290 kommuner forventes at komme ud af 2019 med et gigantisk underskud på grund af de enorme udgifter til masseindvandringen. 70 af disse 110 kommuner er bogstaveligt talt på fallitens rand af samme årsag.

Sverige er stærkt på vej til en økonomisk og demografisk katastrofe, der aldrig nogensinde tidligere er set i noget vestligt land.

Partileder Rasmus Paludan: "Det samme vil naturligvis ske i Danmark, fordi regeringen og Folketingets flertal ønsker flere personer, som afskyr danskerne og modtager offentlige ydelser hele livet."

Kommuner går på knäna – låter de äldre betala priset

När landets kommuner går ekonomiskt på knäna är det äldreomsorgen som får betala priset. I en undersökning som tidningen Kommunalarbetaren gjort framgår att hälften av kommunerna i Sydsverige måste spara på vård och omsorg. – Det är fruktansvärt jobbigt. Nä, det är inte alltid kul…


READ ALSO  Auschwitz as a money-spinner? Grandson of elite Nazi found guilty of fraud