Via Politiet

Kl. 05.39 skete en eksplosion indenfor i et pizzeria på Jyllingevej i Vanløse. Ingen personer kom til skade i forbindelse med eksplosionen. 

Københavns Politi har fra morgenstunden været i kontakt med flere vidner i området og søger i særdeleshed tre personer, der er set tæt på pizzeriaet før og efter eksplosionen. De tre personer kan være væsentlige vidner, da de kan have set gerningsmanden.  

På overvågningsbilleder fra området ses den ene person komme gående ad Jyllingevej i udadgående retning. Han går tæt ved pizzeriaet med en pose i hånden cirka to minutter inden eksplosionen. Efterfølgende ses to personer løbe fra området – om de løber væk fra pizzeriaet efterforskes fortsat. De to personer løber på fortovet i indadgående retning mod Støvringvej.

Københavns Politi vil gerne i kontakt med de tre personer og med vidner, som har set dem eller andet af interesse i området både før eller efter eksplosionen. 

”Jeg vil gerne slå fast, at vi tager eksplosioner som den her meget alvorligt. Det skal ikke ske i de københavnske gader, så der er sat massivt ind for at finde gerningsmændene bag det her og få dem stoppet,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Efterforskningen af sagen er i fuld gang og politiets teknikere vil fortsat arbejde på stedet en rum tid endnu. 

Der er på nuværende tidspunkt ingen indikationer på, at der er sammenhæng mellem eksplosionen på Jyllingevej og andre eksplosioner i københavnsområdet. 

Har du oplysninger til sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på 1-1-4. 

Den mobile politistation vil være på Vanløse Torv i eftermiddag mellem kl. 14-18, hvor borgere er meget velkomne til at kigge forbi og tage en snak med nærbetjentene.

READ ALSO  Storm Christoph: What households can expect when making an insurance claim

Til medier: Det har ikke været muligt at optimere de tidligere omtalte billeder fra overvågningskamera, så de kan offentliggøres.