Lars Seier Christensen via Facebook

Bliv medlem af Liberal Alliance!

Efter en sort valgdag i onsdags for Liberal Alliance, er det godt fortsat at se partiet sprudle af livskraft og energi. LA skal nok komme tilbage, mindst lige så stærkt som før. Fordi der helt sikkert er behov for et liberalt parti i Danmark – endda mere end nogensinde.

Så hvis du har gået og surmulet lidt – over ledelsen, regeringen, linjen eller andet – så gør noget ved det nu! Men husk også tilbage på alt det gode, der er skabt over de sidste 10 år. Jeg er sikker på at historien vil være de faldne meget nådigere end de sidste par dage har været.

Men allervigtigst – hvis du mener at der er behov for Liberal Alliance fremadrettet, så er det lige nu du skal vise din støtte ved at melde dig ind i partiet:

https://liberalalliance.membersite.dk/Member…/BuyMembership…

Og hvis du er under 30 år, så kan du melde dig ind i Liberal Alliances Ungdom. LAs nye politiske leder, 27-årige Alex Vanopslagh viser at LAU også leverer stærke kandidater til LA og Folketinget:

https://liberalallianceungdom.membersite.dk/…/BuyMembership…

Køb medlemskab – Membersite

Indtastning af adresse er påbegyndt men ikke færdiggjort. Udfyld venligst markerede felter eller tøm udfyldte adressefelter.

READ ALSO  Western Lives Matter: Teacher Beheaded in Paris