Politik

Klumme: Hej racist! Skal du med til Bimbambusse-fest, skal vi lige arbejde med din hvidhed

By  | 

Lars Seier Christensen via Facebook

Jeg er ret vild med Søren Jacobsen Damm, der ikke er nogen tøsedreng (og her ved jeg ikke om “tøsedreng” fornærmer nogen i de stadigt mere komplicerede akronymer og deres underliggende seksuelle kompleksitet og hvis jeg skal være ærlig er jeg også helt og aldeles ligeglad, græsk-katolsk, indifferent, og skamløst ufølsom over hvilke følelser folk har for de adjektiver, de bruger for at beskrive deres specifikke form for krænkede liderlighed, men Sørens kommentarer kan jeg godt lide!)

Klumme: Hej racist! Skal du med til Bimbambusse-fest, skal vi lige arbejde med din hvidhed

Kære læser

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

LÆS/ READ  Medina afslører: Jeg havde en depression