Via DR Penge

Anders Samuelsen er færdig som leder af Liberal Alliance.

Det står klart, efter partistifteren i aftes missede en plads i Folketinget og samtidig kunne se sin folketingsgruppe nedsablet fra 13 til fire mandater.

Nu er den 51-årige Anders Samuelsen endegyldigt færdig i politik, fortæller han på et pressemøde, og det ærgrer to kendte iværksættere, som har støttet Liberal Alliances 12 år på danskernes stemmesedler.

– Jeg synes, det er meget trist, at Anders Samuelsen stopper i dansk politik. Det er klart, at han har et ansvar for det dårlige valgresultat, men jeg havde gerne set, at han var blevet for at genopbygge partiet. Omvendt forstår jeg godt, at han mener, han er en del af problemet, siger Martin Thorborg, der er administrerende direktør for regnskabsselskabet Dinero.

Martin Thorborg satte selv kryds ud for Anders Samuelsen, der var opstillet i Nordsjællands Storkred. Men det var altså ikke nok til at sikre Samuelsen genvalg.

– Anders har gjort det så godt, han kunne. Der har været nogle interne ting og nogle uheldige sager, som ikke er håndteret så godt. Men der er også kommet nye spillere på markedet, som også tager godt for sig af Liberal Alliances vælgere, siger Martin Thorborg.

– Henrik Dahl er et barn

Thorborg langer samtidig kraftigt ud efter Henrik Dahl, som har været hurtig til at sende spydigheder mod Liberal Alliances ukronede konge, Anders Samuelsen, som Dahl anklager for nepotisme, topstyring og elendig ledelse.

READ ALSO  YouTube Gets Brutally Ratio'd After Attempting Woke Takedown Of Thanksgiving

– Henrik Dahl minder jo grundlæggende om et barn, der ikke har fået sit lørdagsslik. Hvad der ligger bag hans kritik, er sådan set irrelevant. Jeg synes sådan set bare, at det er top-uprofessionelt og ærgerligt, at vi nu står med et parti i total opløsning på grund af fnidder, siger Martin Thorborg.

– Havde det været i det private erhvervsliv og mig, der havde været chef, så var han fyret på stedet, siger Thorborg.