Dansk Folkeparti via Facebook

Kristian Thulesen Dahl: Kære venner🙂Vi er Dansk Folkeparti og vi viger ikke fra det, vi tror på! Vi står fast!

På onsdag er det en historisk dag. Det er grundlovsdag og dermed dagen for fejringen af grundloven af 1849. Grundloven fylder altså hele 170 år.
Men det er også valgdag. Og den kombination er historisk.

Dansk Folkeparti har haft en svær valgkamp. Jeg vil ikke være som den irakiske informationsminister, der under Golfkrigen stod på tv og sagde, at der ikke var fjendtlige styrker i Irak, alt i mens tv-billeder viste amerikanske kampvogne i kamp med irakiske styrker. Dén præstation vandt han tilnavnet Komiske Ali for, og det har jeg ingen ambition om at kopiere. Vi accepterer virkeligheden, som den er!

Vi står i alle målinger til en eftertrykkelig vælgerlussing i forhold til sidste valg i 2015, og vi fik jo også én sådan ved valget til Europa-Parlamentsvalget forrige søndag. Vi var godt nok så tæt på to mandater, at resultatet blev ekstra ærgerligt. Men ligeved-og-næsten er ikke i mål. Det skal man være stor nok til at erkende, også når man er i storm og modgang.

Men det er netop også i stormen, man skal holde hovedet koldt.
Det er netop i modgangen, vi skal vise vores sande karakter.

Alle kan smile og klappe hinanden på ryggen i solskin og medvind og optur. Det er, når vejret skifter, det bliver koldt, stormende og regnfuldt, og båden vipper i stormen, at man skal vise sin sande karakter.

Vi er i stormvejr. Det er derfor nu, vi skal vise, at i DF er vi ikke sådan at ryste.
Vi skal tro på os selv, vores politik og ikke mindst på hinanden.
Vi skal både arbejde sammen mod målet og vise alverden, at vi gør det. Og ikke ryster på hånden.

READ ALSO  Arabs Warn Biden: Do Not Embolden Hezbollah

Salig sir Winston Churchill sagde engang; “If you are walking through hell, keep going”.
Vi er så absolut ikke i Helvede, men pointen er god nok; når man får klø i målingerne og medierne, når resultaterne ikke synes at stå mål med den flotte indsats, alle yder, og der bliver varmt om ørerne på én… Så fortsætter man!
Man giver ikke op. Man kaster ikke skylden på sidemanden. Man fortsætter. På et tidspunkt er man igennem stormen. Det kan tage lang tid – men igennem kommer man!

Første pusterum får vi efter på onsdag kl. 20.00, når valglokalerne lukker. Så kan vi ikke gøre mere. Jeg lærte hjemmefra, at man altid skal gøre det bedste, man kan. Gør man det, kan man se sig selv i spejlet uanset, hvordan tingene går.

Indtil på onsdag kl. 20 har vi fortsat muligheden for at sprede budskabet om Dansk Folkepartis resultater og visioner, ideer og muligheder. Og gøre alle, vi møder, opmærksom på, at uanset stormen, så ér Dansk Folkeparti deres sikre valg. Man ved, hvor man har os. Og vi står fast på vores politik, uanset om vinden blæser en anden vej en stund. For tiden ér ikke inde til eksperimenter.
Alt for meget er på spil. Det gælder danskernes og Danmarks fremtid.

Så lad alle os, der kan, give danskerne en god oplevelse med Dansk Folkeparti de sidste tre dage her i valgkampen.

Vi kan muligvis ikke skabe mirakler og revolutioner.
Men vi kan altså stadig gøre en forskel. Så lad os gøre netop det!

READ ALSO  Trier car-ramming apparently was ‘on purpose,’ officials say, as 5, including child, confirmed dead

God slutspurt!

Mange hilsner

Kristian Thulesen Dahl

Kære venner: Vi er Dansk Folkeparti og vi viger ikke fra det, vi tror på! Vi står fast!

Kære venner: Vi er Dansk Folkeparti og vi viger ikke fra det, vi tror på! Vi står fast! 3. juni 20193. juni 2019 af Kristian Thulesen Dahl På onsdag er det en historisk dag. Det er grundlovsdag og dermed dagen for fejringen af grundloven af 1849. Grundloven fylder altså hele 170 år. Men det er…