Dansk Folkeparti via Facebook

Kære Facebook-venner🙂

Danskerne har talt, og Dansk Folkeparti har fået noget af en tilbagegang. Først skal der lyde en kæmpe tak til jer, som satte jeres kryds ved Dansk Folkeparti i går. Vi svigter jer ikke, og vi vil naturligvis allerede i dag forsætte kampen for at trække andre partier i vores retning. Danmark har fortsat brug for en stram udlændingepolitik, som frigiver penge til mere velfærd, så vi kan passe bedre på vore ældre og unge. Mette Frederiksen har sagt, at hun vil videreføre den ’brede’ udlændingepolitik, men ingen ved, hvad det reelt dækker over🤔 Men vi ved, at hun nu skal samarbejde med Enhedslisten, SF, De Radikale og Alternativet, og så må vi se, hvor det stiller Danmarks udlændingepolitik fremover.

Det ligger dybt i Dansk Folkepartis DNA at søge indflydelse, hvor end vi kan, og vi møder altid op ved forhandlingsbordet, hvis vi bliver inviteret. Her vil vi kæmpe for Dansk Folkepartis mærkesager – at fastholde en stram udlændingepolitik, en mere værdig ældrepleje, grænsekontrol, et Danmark i balance, mere sundhed til danskerne, bedre dyrevelfærd og mere andet.

Så kære venner: Dansk Folkeparti fik en vælgerlussing i går, men vi kæmper videre for at passe på det Danmark, som vi holder så meget af. Endnu en gang tak for jeres stemmer i går. I skal vide, at vi allerede er i arbejdstøjet igen for at sikre, at jeres stemmer trækker Danmark i vores retning, for der er så meget, som vi skal passe på🇩🇰READ ALSO  WATCH heated anti-lockdown protests erupt across Italy as crowds clash with riot police & smash up storefronts