Politics

Kære alle, Tusind tak for vidunderlige hilsner på min fødselsdag i går. Jeg ble…

By  | 

Anders Samuelsen (LA) via Facebook

Kære alle,

Tusind tak for vidunderlige hilsner på min fødselsdag i går. Jeg blev forkælet fra start til slut – både af jeres hilsner og omgivet som jeg var af kærlighed fra morgen til aften: mine børn, min familie, skønne kvinder – fra fortid og ikke mindst én “udenfor kategori” fra nutiden som klogt anbefalede pighvar. En sand solstråle. Og jo himlen var blå (i hvert tilfælde, der hvor jeg var ….i det mindste en stor del af tiden 😊🇩🇰) – og kreativt tænkte gaver blev det også til. Livet er en fantastisk opfindelse. Nyd hver dag. Tak ❤️Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  EL før Nævnsmøde: Fjern handelssanktioner, der skader Corona-bekæmpelse