Lars Seier Christensen via Facebook

Selvfølgelig vækker det stor opsigt, at en af Danmarks allerbedste spillere nogensinde stiller op i Superligaen. Og som Stig Tøfting siger, er det netop den slags vi har brug for at trække tilskuere og interesse til kampene.

Jeg er stolt og glad for, at det netop er FCK, der tager teten her, trods de risici, der indiskutabelt er forbundet med at genoplive Nicklas’ karriere.

Jeg tror på ham. Jeg ved, at han er helt klar til at give sig fuldt ud for FCK, og han ved også godt, at dette er sidste chance for at få de sidste år af karrieren på ret spor og skabe et godt eftermæle. Og at det er en rigtig god chance! For han passer til FCKs spillestil, han kender mange af spillerne godt, og det er den største scene i Danmark at spille på. Og vi kan grundlæggende set godt lide ham og støtter op om hans revival, hvis han selv vil.

Jeg håber fansene og journalisterne vil give ham lidt luft til at komme igang, for det ville enhver i hans situation have brug for. Men jeg er overbevist om, at det bliver godt – både for Nicklas, FCK og dansk fodbold.

Forza FC!

Jubler over Bendtner: – Kommer til at stikke helt af

Læs mere her

READ ALSO  German right-wing AfD party goes to court ahead of reported designation as ‘suspected’ extremist group