Lars Seier Christensen via Facebook

Jeg ved at jeg har nævnt dette allerede, men sidder lige og læser papirudgaven af EB til frokost. EkstraBladet har sat et helt hold af journalister til at kulegrave i denne vigtige sag og på kun to år har de fundet frem til at statsministeren har været på Dragsholm Slot, og endda spist frikadeller og derefter betalt regningen for det.

Det er vel nok heldigt, at en så langstrakt undersøgelse af disse mistænkelige forhold lige nøjagtigt nåede at blive klar en uge før valget.

Jeg synes det er uanstændigt udover alle grænser, selv efter EkstraBladets normale lave standarder. Jeg glæder mig til at høre Poul Madsen forklare relevansen og dygtigheden af hans pamflet i Presselogen. Gerne før valget.

Vorherrebevars!
READ ALSO  Mozambique Terrorist Group Poised to Establish an Islamic Emirate