Lars Seier Christensen via Facebook

Jeg synes det skærer i hjertet at se alle disse unge mennesker – eller børn, er det jo – demonstrere på gaden. Det er utroligt trist at høre dem være så skræmte, at de oprigtigt tror, at de skal dø, og at deres uddannelse derfor er ligegyldig. Hvordan kan deres forældre dog tillade det? Hvor lavt kan man som politisk bevægelse falde, at man lader sig repræsentere af børn (fordi de er vanskeligere at kritisere), og i processen skræmmer dem fra vid og sans?

Jeg synes det er helt legitimt at have bekymringer om miljø og klima, men tag dog den debat selv og ikke via børn som stråmænd, og på baggrund af forskning, videnskab og teknologi. Både den, der allerede eksisterer og den vi ved kommer til at udvikle sig i de kommende år.

Den del af klimabevægelsen, der er blevet til en religiøs Dommedagskult er moralsk forkastelig, politisk totalitær af natur, anti-kapitalistisk, benytter sig af middelalderlige metoder og argumenter og mangler den mest basale respekt for andre holdninger end deres egen. Og oveni benytter de så skræmte, manipulerede børn som deres talerør. Velbekomme.

Den gode nyhed er, at der ikke er nogen børn, der kommer til af dø af klimaforandringer. Det skal kapitalismen og den teknologiske udvikling nok sørge for. Så gå roligt tilbage i skolen igen.READ ALSO  Nimitz carrier group returns to Persian Gulf after drills, in ‘pre-planned’ move not related to Iranian scientist murder – report