Anders Samuelsen (LA) via Facebook

Jeg indrømmer gerne at nedenstående mail gav mig tårer i øjnene. Træthed efter en lang valgkamp – og dyb taknemmelighed – og fornyet energi og vilje. Tak. Læs gerne med.

Kh Anders
*******

Kære Anders

Jeg ønsker dig et rigtigt godt valg, og jeg håber ikke, det går slet så galt for LA, som meningsmålingerne viser her til morgen.

Valg er en alvorlig sag i vores familie, ligesom tillid er noget, vi tager særdeles seriøst og forholder os til med stor alvor både familiemæssigt og i vores virksomhed. Vores samarbejdspartnere skal kunne stole på os, og det vi står for. Det betyder ikke, som du også selv har pointeret, at vi aldrig begår fejl, og ønsker at tingene kunne have været anderledes nogen gange. Det gør vi alle!

Derfor har vi tre i vores lille familie her til morgen bestemt, at vi stemmer på LA igen denne gang. Først og fremmest fordi vi er ærke liberale helt ind til benet, og fordi LA er det parti, der tilgodeser vores interesser bedst, og godt tør sætte en ny dagsorden. Men også fordi, vi synes, at du gør det ekstremt godt, og det er nogle stærke kandidater LA har.

Vi har der ud over bestemt, at vi alle tre igen gerne vil være medlem af partiet, og jeg melder os ind via hjemmesiden nu her om lidt, hvis dette er muligt. Du må derfor forvente, at både vi melder os i den liberale debat igen videre frem, da vi gerne vil have indflydelse på tingene og præge den liberale debat videre frem efter dette valg uanset, hvordan det nu ender.

READ ALSO  Germany buys Trump-touted antibody cocktail against Covid-19 at $2,400 per dose – health minister

Vi har hejst flaget, og sammen fejrer vi valgdagen i familien senere idag. Tak for din indsats og tak for dine afsluttende bemærkninger i aftes på tv2, hvor du sagde, at du godt vidste, at der er nogle af LA's gamle støtter, der er skuffede. Min søns kommentar til dette var: "Far – Anders snakker direkte til os!" Jeg håber, der er andre end os, der er klar til at rykke sammen om partiet igen, så den liberale sag kan komme tilbage på sporet.

Go’ valgdag til dig!

Med venlig hilsen

Xxx