Nye Borgerlige via Facebook

ISLAM ER I OPPOSITION TIL DEMOKRATI OG FRIHED

“Nydanskere er mere end dobbelt så tilbøjelige til at mene, at det bør være forbudt at kritisere religion. 20 pct. af personerne med dansk oprindelse er enige, mens 42 pct. af indvandrerne er enige, og 48 pct. af efterkommerne er enige.”

"Der er en tydelig sammenhæng mellem religiøsitet og holdning til ligestilling og homoseksualitet. Jo mere religiøs man er, jo mindre bakker man op om ligestilling og homoseksualitet".

“Jo mere religiøs en person er, jo mere sandsynligt er det, at personen er enig i, at piger kun skal gifte sig med en mand, som familien accepterer.”

Ovenstående citater er fra det seneste Integrationsbarometer, som netop er udkommet.

Citaterne er ret klare.

Når jeg og Nye Borgerlige kæmper for, at islam ikke skal have indflydelse på vores samfund, så skyldes det ikke, at vi er modstandere af menneskers ret til at tro og tænke, hvad de vil.

Det skyldes derimod, at vi ønsker at passe på vores frie og værdifulde samfund.

Og faktum er, at jo mere islam fylder i samfundet, jo mindre plads bliver der til demokratiet og friheden.

Vi skal passe på, at vores unikke værdifælleskab ikke glider os af hænde, fordi vi glemmer at passe på alt det gode, vi har sammen.

Det skylder vi dem, der kæmpede for vores værdier. Det skylder vi hinanden. Det skylder vi vores børn. Det skylder vi vores land 🇩🇰

#dkpol
READ ALSO  Shocking Videos: Russia Arrests Over 1,000 Amid Pro-Navalny Protests