Alt, Apple har at byde på

iPhone SE giver kunderne adgang til Apples robuste økosystem af produkter, tjenester og tilbehør. Brugerne kan nyde godt af de næsten 2 millioner apps i App Store, herunder de bedste apps fra tredjeparter og AR-oplevelser, holde sig opdateret om aktuelle begivenheder med Apple News, se originale serier, film og dokumentarer fra verdens bedste historiefortællere med Apple TV+, streame over 60 millioner sange fra deres yndlingskunstnere på Apple Music, foretage sikre og private køb med Apple Pay og gemme billeder, filer og kontakter i iCloud med mulighed for at få adgang til indholdet på alle deres Apple-enheder. Et Lightning-stik gør, at iPhone SE også er kompatibel med mere end 25.000 slags Lightning-tilbehør, bl.a. kameratilbehør, lyd og højttalere, docks og CarPlay. 

iPhone SE har de samme brancheførende sikkerhedsfunktioner, som kunderne forventer sig af Apple. De hjælper med at beskytte anonymiteten og give kunderne kontrol over deres oplysninger. For eksempel beskytter Touch ID og Secure Enclave fingeraftryksdata, Intelligent Tracking Prevention i Safari er med til at forhindre, at annoncører følger brugere, når de bevæger sig rundt mellem websteder, Fotos bruger maskinlæring til at organisere billeder på enheder og meget mere.

iPhone SE med iOS 13 giver en problemfri oplevelse med integration af software og hardware som ingen anden smartphone. iOS 13 byder på et dramatisk look med Mørk-funktion, en mere privat måde at logge ind i apps og på websites med Log ind med Apple og en helt ny Kort-oplevelse, der giver hurtigere og mere nøjagtig navigation samt flotte billeder på gadeniveau med Se dig omkring.

READ ALSO  NYSE-owner ICE third-quarter profit beats, helped by mortgage tech dealVia Apple