Refinery29
”Den bedste nye funktion her er Nat-tilstand, som kan lysne mørke billeder på en ret imponerende måde … det sker automatisk under dårlige lysforhold. Man kan endda bruge den som lommelygte. Når man belyser noget mørkt, viser skærmen det med mere lys, end man kan se med sine egne øjne.” 
Engadget
“Og denne gang har Apple gjort det til et endnu bedre køb. Takket være en række indvendige forbedringer, et nyt kamera og en startpris på 699 USD får man mere af alt det vigtige for lidt mindre.”
Tom’s Guide
“iPhone 11 repræsenterer et kvantespring fremad i forhold til fotografering takket være et nyt ultravidvinkelobjektiv og en ny Nat-tilstand, der yder meget bedre ved lav belysning. Apple har også hævet barren med bedre videooptagelseskvalitet og samtidig en enestående batteritid.”
Esquire
“Alle dem, der optager video, kan nu med alle tre iPhone-modeller optage 4K-video med 60 billeder pr. sekund. Det giver nogle virkelig skarpe billeder med høj opløsning og imponerende jævn bevægelse. Og med de redigeringsværktøjer, man får i hånden med Apple, kan man ændre, beskære og justere en video, ligesom man kan med et billede. En anden smart funktion er, at man nemt kan skifte fra at tage billeder til at optage video.”
GQ UK
“iPhone på topniveau er endelig kommet. Ligesom MacBook Pro og iPad Pro før den er det enheden, der får tingene gjort og mere til.”
9News (Australia)
“Jeg er ret sikker på, at dette er det bedste smartphonekamera på markedet til daglig brug.”
New Straits Times (Malaysia)
“Det var nemt og intuitivt at bruge telefonens kamera, og med integrationen af den avancerede A13 Bionic-chip og iOS 13 sammen med maskinlæring bliver det bare bedre at fotografere med en iPhone.”Via Apple