Dette arbejde er særligt vigtigt i Pride-måneden, som finder sted i juni hvert år. Normalt er det en tid fyldt med optog og protester, organisering og bevidstgørelse, festivaler og fællesskab, men i år er Pride mange steder blevet aflyst på grund af den igangværende COVID-19-pandemi. Det arbejde, som fortalere som Elle udfører, er dog ikke forsvundet – det er blevet tilpasset for at kunne opfylde et presserende behov. 

“Pride-sæsonen er en tid, hvor det føles mere sikkert at være sig selv. Det er den ideelle verden, hvor du ikke skal være bange, du kan være dig selv, og du kan råbe højt om det,” siger Elle. “Jeg synes, at alle, der er involveret i LGBTQ-organisationer, har været utroligt dygtige til at ændre vores programmer og outreach-aktiviteter til et virtuelt format. Vi vil gerne holde gang i det hele og sørge for, at alle har adgang til ressourcer, ligesom de havde før COVID.”

GLSEN er bare en af de organisationer, hvis arbejde på vegne af LGBTQ-personer Apple støtter direkte med sin årlige Apple Watch Pride Edition-kollektion bestående af urremme og urskiver. Apple ønsker ikke blot at hjælpe brugerne med at fejre Pride, men giver også direkte støtte til det arbejde, som organisationer som GLSEN og fortalere som Elle udfører. Via Apple

READ ALSO  Chinese covid vaccines - China’s jabs may have an important role | Science & technology