Politics

IKKE MERE "MEN" OG IKKE MERE "I MORGEN" Der er så meget, ma…

By  | 

IKKE MERE "MEN" OG IKKE MERE "I MORGEN"

Der er så meget, man kan sige, men nogle gange skal man bare vise det. Det her er fremtiden for millioner og atter millioner af mennesker, hvis vi fortsætter med at tage for let på klimakrisen. Hvis vi insisterer på at følge grønne ambitioner op af et "men".

Men – hvad med væksten?
Men – hvad med vores spaghetti bolognese?
Men – hvad med vinterferien i Thailand?

I dag udkom FN's klimapanel IPCC med (endnu) en dyster rapport, der (igen) kalder på omgående klimahandling på alle niveauer: Globalt, nationalt og personligt.

Politikerne vil gerne gøre noget godt for det grønne. Men de tør sjældent lægge kortene på bordet og sige det, som det er: Vi skal allesammen ændre vores liv. Allesammen.
For ellers gør klimaforandringerne det for os.

Heldigvis er en af de vigtigste ting, vi kan gøre, samtidig en af de letteste: Vi skal spise mere grønt og mindre animalsk. For at gøre valget i køledisken lettere vil vi i Alternativet have billigere frugt og grønt og dyrere kød.

Vi håber, at S-regeringen vil smøge ærmerne op og komme i gang med de nødvendige tiltag – hellere i dag end i morgen. Klimaforandringerne venter ikke på nogen, og hver gang vi siger: "Jeg vil gerne gøre noget for klimaet, MEN", er det et svigt over for de kommende generationer.

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget 💚
Alternativet via Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  'Far-right prepper' goes on trial in Germany