Stram kurs via Facebook

I går lørdag den 29. juni 2019 kørte partileder Rasmus Paludan fra København til Hornbæk Strand for at svømme.

Turen nordpå var dog ikke uden endnu en motiverende oplevelse, der styrker os i Stram Kurs i vor stålsatte tro på vor kamp for danerne.

På Helsingørmotorvejen trak Rasmus Paludan ud i venstre vognbane for at give plads til en bil fra en tilkørsel, da en leaset BMW pludselig var meget tæt bag ham med høj fart.

Rasmus Paludan orienterede sig for at kunne køre ind i højre vognbane, så den aggressive billist kunne komme forbi, når han nu havde så travlt, men det nåede Paludan ikke, da billisten selv foretog en overhaling højre om i stedet for.

Under overhalingen svingede han ind i Paludan. Han prøvede således at køre Paludan af vejen, fordi han foretog et delvist sving over i venstre vognbane, da han var ud for Paludan i højre vognbane.

Efter overhalingen lagde BMW'en sig foran Paludan og bremsede kraftigt op.

Det samme gentog sig, da Paludan skiftede til højre vognbane, hvor BMW'en igen bremsede op.

Derpå valgte politiet at gribe ind og anholde BMW'ens chauffør.

Om episoden fortæller Paludan:

"Jeg ved ikke, om BMW'ens chauffør genkendte mig under episoden. Det håber jeg ikke. Jeg hører fra andre, at en sådan episode ikke er så usædvanlig, som man kunne ønske. Der er ganske enkelt i vort land en del mennesker med et sindelag og en aggression, som passer meget dårligt til at færdes på danske motorveje; og generelt til at opholde sig i Danmark."