Lars Løkke via Facebook

I dag er det min mors fødselsdag. Hun ville have fyldt 83, men blev kun 66 og døde blot et år efter, jeg blev minister første gang. Jeg savner hende.
I går overrakte jeg diplomer til 94 drenge, der har gennemført #drengeakademiet2019 i @loekkefonden.dk, hvor de – oven i det rent faglige – er blevet styrket i de syv karaktertræk, fondens filosofi hviler på. Et af dem er VEDHOLDENHED – Giv aldrig op! – og det har jeg fra min mor. Som barn måtte jeg “gå til” alle ting – spejder, badminton, amatørteater, korsang, trompetspil, skak, keramik, madlavning og køkkenhave (bare for at nævne nogle af de ting, jeg brugte min fritid på) – men på den ene betingelse, at jeg ikke måtte springe fra midt i sæsonen. Startede man på noget, skulle det gøres færdigt! Kald det vedholdenhed, stædighed eller kampånd. Det er i hvert fald et af de karaktertræk, min mor podede mig med og som har gjort mig til den, jeg er. Det er jeg evigt taknemmelig for.
Tak mor! ❤️
READ ALSO  Tough but Necessary Road Ahead for Arms Control