Nye Borgerlige via Facebook

I dag er de andre partier samlet på Christiansborg for at lykønske udlændinge, der har fået dansk statsborgerskab. I Nye Borgerlige har vi valgt at blive væk.

Tal fra Danmarks Statistik viser, at der siden 1983 og til og med 2018 er uddelt dansk statsborgerskab til 241.555 udlændinge. Næsten en kvart million. Det er et vanvittigt højt tal.

I Nye Borgerlige siger vi klart og tydeligt, at dansk statsborgerskab selvfølgelig ikke skal gives til indvandrere og efterkommere fra de muslimske lande, hvor vi ved, at indvandrerne og deres efterkommere langt oftere begår kriminalitet end danskere, når de kommer hertil.

Det betyder ifølge tallene fra Danmarks Statistik, at mindst 107.926 (44,7%) udlændinge med sikkerhed ikke havde fået dansk statsborgerskab med Nye Borgerliges politik.

Af dem har hele 56.405 fået dansk statsborgerskab siden 2001 (pr. 1/1-2002), hvor DF og blå partier har haft magten i 14 af de 18 år. Det er tankevækkende.

Politikerne har smidt om sig med danske statsborgerskaber.

At få dansk statsborgerskab er en stor gave. Den gave skal vi passe på og ikke smide om os med.

Derfor deltager Nye Borgerlige ikke i Statsborgerskabsdagen i dag.

Det betyder ikke, at vi ikke vil lykønske dem, der forsørger sig selv, opfører sig ordentligt, tager danske værdier til sig og kommer fra kulturer kompatible med den danske.

Men så længe politikerne fortsætter med at smide om sig med danske statsborgerskaber til højre og venstre til udlændinge, der ikke fortjener det, deltager vi ikke i Statsborgerskabsdagen.

I stedet vil vi nyde søndagen sammen med vores familier.

READ ALSO  Berlin hits out at Ankara after Turkey prevents arms search on Libya-bound ship

Vi lover, at vi i Nye Borgerlige fortsætter kampen for et frit og trygt Danmark.

Det skylder vi vores børn og børnebørn. Det er op ad bakke i det nuværende Folketing, men vi giver ikke op. Vi kæmper videre.

Del gerne 🇩🇰