Nye Borgerlige via Facebook

“Hvis vi skal bevare Danmark som et selvstændigt land og beskytte os mod yderligere indvandring fra de muslimske lande, så er der ingen anden vej end at frigøre os fra den associeringsaftale, som EU har indgået med Tyrkiet, og som giver tyrkere ret til både ophold og offentlig forsørgelse i Danmark.

Det bør regeringen tage initiativ til med det samme. I modsat fald må vi imødese, at tilstrømningen fra Tyrkiet vil tage til og øge de problemer, vi har nok af i forvejen.

Og indvandring fra Tyrkiet giver problemer.

Eksempelvis blev de 15-79 årige efterkommere af tyrkiske indvandrere i 2016 dømt fire gange så ofte som danskere for overtrædelser af straffeloven.

Når det kommer til vold, blev de tyrkiske efterkommere dømt fem gange så ofte som danskere generelt.

Det er voldsomme tal i kriminalitetsstatistikken, som ikke kan bortforklares.

Ved det tyrkiske valg i 2017 fik Erdogan 60% af de afgivne stemmer i Danmark. Den højeste andel i Norden.

Erdogans styre kontrollerer 28 moskeer i Danmark gennem organisationen Diyanet, som er Erdogan-regimets religiøse arm. Erdogan bestemmer blandt andet indholdet i fredagsprædikerne.

Diyanet-moskeerne udvider i disse år og flere kommer til. Senest i Roskilde. Tyrkerne i Danmark tager ikke vores værdier til sig. De vender sig i stigende grad væk fra vores og vælger islamiske værdier til.

Tyrkiske indvandrere gifter sig ikke med danskere. De foretrækker at gifte sig med hinanden og henter i stor stil ægtefæller i Tyrkiet. Derved fortsætter den negative spiral, og hvis vi ikke gør noget aktivt for at stoppe det, vil det gå værre og værre år for år.

READ ALSO  Australia demands apology after China urges war crimes probe with meme of ‘Aussie soldier slitting Afghan child’s throat’

Tilstrømningen skal stoppes. Vi kan ikke lade EU bestemme over et så vitalt område. Det er vores fremtid som selvstændigt land, der står på spil.”

Læs Pernille Vermunds fulde blogindlæg om Nye Borgerliges holdning til dagens afgørelse ved EU-domstolen her:

https://nyeborgerlige.dk/saa-skete-det-igen-dansk-lov-unde…/