Stram kurs via Facebook

Hvis nogen vil vide, hvordan det er, hvis man i over 2 måneder ikke kan overnatte i sit hjem, men derimod skal overnatte i en uendelig række af safe houses, så kan partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs fortælle om dette:

"Jeg kom tirsdag den 16. april 2019 ind i studiet i DR Byen og det første, der skete, var, at de frastødende fjender Ellie Jokar Ellieminartige og Anne Esther Boukris grinede af mig, fordi jeg havde en sikkerhedsvest på. Det var åbenlyst, at de håbede, at jeg ville blive skudt og dræbt. De fandt tanken underholdende.

Den kendte semivir og politihader Claus Oxfeldt besværede sig over, at jeg benyttede mig af min ytringsfrihed på Blågårds Plads, fordi andre så kunne høre, hvad jeg ytrede.

Da jeg forlod DR Byen, blev jeg ringet op af PET.

Der var en alvorlig trussel mod mig, så jeg måtte køre direkte til Station Bellahøj. Det gjorde jeg. Jeg blev modtaget af PET og Københavns Politi. Fra den dag sov jeg ikke længere hjemme, men måtte helt frem til valgdagen (og også efterfølgende) overnatte i de evigt skiftende PET safe houses.

Det er klart, at det var svært for mig at føre en ordentlig valgkamp, når jeg skulle bruge 4-6 timer per døgn på ekstra transport og sikkerhedsforanstaltninger, fordi religiøse mordere og terrorister ville dræbe mig og dermed stække demokratiet, Danmark og det danske folk.

Det var der åbenbart kun 1,8 % af vælgerne, som forstod den 5. juni 2019.

Så terroristerne, morderne og Morten Østergaard vandt."