Lars Løkke via Facebook

Hej igen.

I forrige weekend stoppede jeg som formand for Venstre. Det var det rigtigste at gøre – både af hensyn til mig selv og – i situationen – ikke mindst det parti, jeg meldte mig ind i for 38 år siden. Siden har I ikke hørt fra mig. Efter snart 34 år som folkevalgt i byråd, amtsråd, folketing, heraf små 14 år som indenrigs- og sundhedsminister, finansminister og statsminister havde jeg brug for lige at ryste hovedet. Og det samme tror jeg, Venstre har haft brug for.

Tak for de helt utroligt mange henvendelser jeg har fået. Her på Facebook, på Twitter, Instagram, LinkedIn, i mails, i breve og på gaden.

Jeg glæder mig til i aften på TV2 kl. 19.10 og DR i 21Søndag at svare på nogle af de mange spørgsmål, min beslutning om at stoppe har rejst.

Og så glæder jeg mig til – når de to interviews er afviklede – at fortsætte dialogen med alle jer, der følger mig her. Jeg har kæmpe respekt for mediernes arbejde, men jeg har nu altid været særlig glad for den direkte dialog – hvad enten det er her, på gaden eller til møder på virksomheder, institutioner eller i foreninger. Derfor glæder jeg mig også til snart at komme rundt i Danmark igen – for at mødes med alle, der ligesom jeg kerer sig om vores fantastiske lands fremtid.

Du er velkommen med et spørgsmål her, så lover jeg at give den en skalle med at besvare så mange af dem som muligt, når jeg er tilbage fra TV.

READ ALSO  4 French officers indicted, 3 placed on pre-trial detention after black music producer brutally beaten in Paris

Hav en dejlig søndag 🙂

Lars Løkke Rasmussen