Har set klip fra TV2’s program om børn og daginstitutioner. Jeg bliver så ked af det. Optagelserne viser, at det pædagogiske arbejde er så utrolig vigtigt. Og noget er helt, helt galt, hvis der ikke er fulgt ordentligt op på tilsynene. Der er ingen tvivl. Vi har brug for at ansætte flere pædagoger til vores børn. Det vil vi fortsat kæmpe for. Som med alt andet findes der ikke snuptagsløsninger. Vi er klar til at tage de næste skridt på børneområdet. Både i forhold til kvalitet, ledelse og selvfølgelig normeringer. En af de første opgaver for en ny regering bliver at forhandle en økonomiaftale med kommunerne. Hvis Socialdemokratiet skal lede de forhandlinger, vil vi sikre, at forholdene for vores børn, pædagoger og forældre står øverst på dagsordenen. Det handler ikke mindst om bedre normeringer.

PS. Lad os minde hinanden om, at pædagogerne er fantastiske og gør det godt. De løber stærkt. Det undskylder selvfølgelig ikke, at der er enkelte – som vi ser eksempler på nu – der ikke har været deres ansvar voksent. Det skal der handles på. Men i dag er det særlig vigtigt at huske på den indsats, som dygtige og engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere yder hver dag ❤️

Mette Frederiksen via Facebook

READ ALSO  Chaos erupts after all cargo staff at Shanghai airport ordered to undergo testing following detection of Covid-19 cases (VIDEOS)